Henna brows

Henna brows is een andere methode dan gewoon verven, omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet steeds zelf je wenkbrauwen bij te kleuren of tekenen. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Het resultaat blijft 10-14 dagen op de huid en 5-6 weken op de haren.

Orthoplastie (orthesen)

Last van Hallux valgus, ruitertenen (op elkaar liggende tenen), eeltpitten en/of eksterogen? Dan is orthoplastie de perfecte oplossing. Orthoplastie is het toepassen van siliconentherapie voor correctie of drukontlasting. De orthesen worden volledig op maat gemaakt en zijn steeds opnieuw te gebruiken. 

Orthonyxie (nagelbeugel)

Steeds last van een ingroeiende nagel? Hierbij kan een nagelbeugel perfect helpen! Orthonyxie staat voor het corrigeren van de gekromde nagelplaat door middel van een beugeltje. Een beugel wordt steeds op maat van de nagel vervaardigd en aangepast, het wordt op de nagelplaat bevestigd om de kromming van de nagelplaat één- of tweezijdig de verminderen.

Onychoplastie (nagelreconstructie)

Een afgebroken nagel? Een schimmelnagel waar u zich steeds aan stoort? Met een nagelreconstructie is dit meteen opgelost! Onychoplastie is het aanbouwen van een verwijderde nagelplaat om het stukje ontbrekende nagel te vervangen en de uitgroei van de nagelplaat in de juiste richting te sturen. Door het gebruik van gel kan de natuurlijke nagel zo goed nagemaakt worden dat er haast nauwelijks verschil merkbaar is.

Lashlift (wimperlifting)

Dit is een behandeling voor de eigen (natuurlijke) wimpers, waarbij er dus géén gebruik wordt gemaakt van het aanbrengen van valse wimpers of losse wimperextensions. De wimpers worden gelift en laten uw ogen optisch vele malen groter lijken en geeft de oogopslag een mooie natuurlijke uitstraling. Het effect ervan blijft minimaal 6 weken zichtbaar. Bij sommigen tot zelfs 8 weken. In deze periode is het dus niet nodig om de wimpers te krullen met behulp van een krultang en zijn ze ook zonder mascara mooi lang en perfect gelift.